Dit zijn wij

HET LEUVEN LEISURE TEAM

We zijn de eventorganisator en gidsenorganisatie met event center in hartje Leuven, op de Grote Markt

Onze missie? Leuven Leisure biedt hoogkwalitatieve activiteiten aan en wil uitblinken in creativiteit en vernieuwing !

team

Teamwork ,

7 op 7

Leuven Leisure begon als Leuven Walks in de lente van 2013. Oprichter Sebastiaan Cloet (Leuven, °1984), Master in Geschiedenis en in Toerisme van de KU Leuven, zag de opportuniteit voor een beter, meer kwalitatief toeristisch belevingsaanbod. Echte kwaliteit, met visie, ontbrak voor hem in zijn stad.

Vandaag is Leuven Leisure een samenwerking tussen de vereniging Gidsen 3000 vzw en het bedrijf Flanders Leisure cvba, waar binnen een professioneel kader nu al meer dan tien jaar inhoudelijk en gidstechnisch baanbrekend werk wordt verricht. Vandaag kent Leuven Leisure de hoogste kwaliteit en de beste beleving binnen het lokale vrijetijdsaanbod. Dankzij de combinatie van onze eigen gidsenopleiding en onze professionele werking, uniek in Leuven, slagen we er in consistent de hoogste kwaliteit te brengen.

Onze dagelijkse werking wordt verzorgd door:

Mevr. Ruth Jamaels
Managing Partner Strategy & Operations

Mevr. Ann-Sofie Stuyck
Event Manager

Dhr. Henri Laurent
Managing Partner Coaching & Content

Dhr. Sebastiaan Cloet
Managing Partner Sales & Quality

Zij sturen het team aan van zo’n veertig gidsen en begeleiders, en een stuurgroep legt zich toe op het finetunen van de gidstechnische en inhoudelijke aspecten van de activiteiten. Onze gidsen zijn interessante locals met kennis van zaken. Hun talent en drive staan garant voor memorabele activiteiten en rondleidingen!

kwaliteit ~ creativiteit ~ vernieuwing

visie

Onze rondleidingen zijn: 

  • Hoogkwalitatief ; ons professioneel team staat 7 dagen op 7 klaar om de activiteiten van A tot Z te organiseren en op te volgen

  • Creatief ; we creëren voortdurend nieuwe inhoud en nieuwe programma’s. Steeds iets nieuws onder de zon

  • Vernieuwend ; ook over de gidstechnische aspecten wordt onophoudelijk nagedacht. We innoveren continu met waardevolle belevingstechnieken